Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

İyikomşu İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 05431556802
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://iyikomsuiho.meb.k12.tr
Adres : İYİKOMŞU KÖYÜ İYİKOMŞU KÜME EVLERİ IYIKOMŞU OKULU BLOK NO 94 İÇ KAPI NO 3 MALAZGİRT / MUŞ
VİZYON : Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten , evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, uluslar arası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen, beceri ve yetenekleri ölçüsünde hem yüksek öğretime hazırlamak.
BAŞARILAR : 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında toplam 10 öğrencimiz liseye yerleşti. 1 FEN LİSESİ 1 MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 8 ANADOLU LİSESİ Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Öğretmen :8
Öğrenci :145
Derslik :5
Çok Amaçlı Salon :2
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :450
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Saatler : 08.30-15.00
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Lojman : LOJMANLARIMIZIN ISINMA ŞEKLİ SOBADIR. LOJMANLARIMIZ TEK KATLI OLUP OKULUN BAHÇESİNDEDİR. AYNI LOJMANDA BİRDEN FAZLA ÖĞRETMENİN KALMA DURUMU OLABİLİYOR. Sayısı:5
Servis :
Ulaşım : KÖYÜMÜZDE DÜZENLİ SERVİS YOKTUR, ULAŞIM İÇİN ŞAHSİ ARACI OLANLARLA HERHANGİ BİR YERE GELİŞ GİDİŞ YAPILABİLMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : KÖYÜMÜZ 180 CİVARI HANEYE SAHİP OLUP BİR O KADARI DA KÖYDEN BAŞKA İLLLERE TAŞINMIŞTIR.KÖYDE 2 CAMİ VARDIR. BAKKALLARIMIZDA İHTİYAÇ DUYULACAK MALZEMELER BULUNUR. KÖY ERZURUMUN KARAÇOBAN İLÇESİNE YAKIN(YAKLAŞIK 20 KM) OLDUĞUNDAN HER TÜRLÜ İŞLERİ ORADA HALLETMEK MÜMKÜNDÜR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 58 KM´DİR. İLÇEYE ULAŞIM 1 SAAT SÜRMEKTEDİR. İL MERKEZİNE UZAKLIK 160 KM´DİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Masa Tenisi, Futbol, Voleybol, Basketbol, Geleneksel Oyunlar, Satranç, Zeka Oyunları
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :